My Blog List

Wednesday, September 5, 2012

PANAMA

Heel onverwacht vertrek ik morgen voor een paar dagen naar Panama en vandaar door naar de San Blas eilanden om bij de Kuna-indianen weer nieuwe mola's en molablouses te gaan kopen.
Helaas hebben ze inmiddels het vliegveld van El Porvenir, waar ik altijd op vlieg, gesloten en is de enige mogelijkheid nu met een jeep ruim 3 uur door de jungle. Daarna maar hopen dat de cayuco klaar ligt om me in een half uur naar Nalunega te varen. Ben erg benieuwd hoe de weg er momenteel in het regenseizoen uit zal zien en wat ik weer aan zal treffen. Hopelijk zijn de dames nog steeds hard aan het werk.

Zelf ben ik ook nog lekker bezig geweest.
De verf die overbleef van het schilderen van de vliesofix, op een lap stof gesmeerd en eveneens op een stukje tyvek. Dat moet eerdaags maar eens samengevoegd worden.
Helemaal happy was ik weer met de zending van Amazon die afgelopen week met de boot mee kwam.
Twee nieuwe boeken, het tijdschrift Quilting Arts en wat lapjes die ik hoop te gaan gebruiken voor mijn Afrika-quilt.Intussen ook nog snel wat proefjes gemaakt voor de appliqué moduleen toen was het toch echt tijd om te genieten van weer een prachtige zonsondergang boven zee.


Voorlopig zal het hier dus even rustig zijn. Volgende week hoop ik wat foto's van de Kuna-Indianen en San Blas te kunnen laten zien.
2 comments:

  1. Goede reis! Het zal vast weer veel inspiratie geven!

    ReplyDelete