My Blog List

Saturday, July 25, 2015

AFSCHEID

De kinderen en kleinkinderen zijn alweer enkele dagen vertrokken. We hebben allemaal genoten maar nu is het toch echt tijd om naar huis te gaan.
De afgelopen dagen nog druk geweest met de laatste bezoekjes, visite, boodschappen en schoonmaken.
Inmiddels zijn de koffers vol en is het nog even genieten van de bloemenpracht in de tuin.Aan het einde van de middag vertrekken we naar een hotel op Schiphol en morgenochtend vroeg stappen we op het vliegtuig. Na een vliegreis van ruim 8 uur hopen we, met een tijdsverschil van 6 uur, nog in de ochtend op St. Maarten te arriveren. 
Daar moeten we dan bijna 4  uur wachten voordat het kleine vliegtuig van Winair ons in 12 minuten naar ons eiland vliegt.

"SABA here we come"
Mijn vingers jeuken om weer aan de slag te gaan.

7 comments:

 1. Jammer om deprachtige bloementuin achter te laten, maar wat zal het weerzien met jullie prachtig eiland fijn zijn! Goede reis!

  ReplyDelete
 2. Goede reis Els en veilige thuis komst!

  ReplyDelete
 3. Altijd fijn om weer thuis te komen. Goede reis!

  ReplyDelete
 4. Goede reis terug en een fijne thuiskomst bij je spulletjes

  ReplyDelete
 5. Hoi Els, inmiddels zal je wel thuis zijn en bij zitten te komen van de reis. Zoals ik het begrijp, heb je een hele fijne tijd gehad in Nederland. Nu weer aan de slag met al je projecten en volop nieuwe inspiratie. Succes,,,

  ReplyDelete
 6. Goede reis gewenst Els en Gied .....Weer naar jullie eiland waar altijd de zon schijnt.We kijken weer uit naar je werkjes en de verhalen die er bij horen .Tot de volgende keer !!!!!!!

  ReplyDelete
 7. Ik kan mij voorstellen dat het fijn was om hier te zijn en dat het extra fijn is om weer thuis te zijn en Els, het weer is op dit moment pet, dus wat dat betreft mis je helemaal niets.

  ReplyDelete