My Blog List

Tuesday, February 27, 2024

WORKSHOP SABA LIFE CENTER: Bloemen en vlinders in passepartout.

 Intussen alweer bijna een week geleden dat we de workshop: "Bloemen en vlinders in passepartout" voor de senioren van het Saba Life center hadden.


Onze visite: Malou en Frank bieden de helpende hand o.a. met het vullen van de eierdozen met aangelengde acryl verf.Frank is bovendien een verdienstelijk fotograaf, dus verschijn ik plotseling op diverse foto's.
Eerst maar eens uitleg geven over wat we gaan ondernemen.We hebben weer een groot aantal deelnemers,
27 in totaal.Met een pipetje worden de wattenschijfjes bedruppeld met enkele kleuren verf.Geconcentreerd bezig.Wel af en toe even een helpende hand bieden......... maar het vordert gestaag.Er is inmiddels nog een extra tafel bijgeschoven.Even een probleempje oplossen?Dan mogen de, vooraf door mij, met ecoline blauwgeverfde lappen worden uitgedeeld.
Trouwe hulp en naamgenoot Els is ook weer van de partij.Heeft iedereen wel een lap gekregen?Wat oude passepartouts worden gebruikt om de plaatsing van de, met een sjabloon, te stempelen vlinders aan te geven.
Hou hou je de voorraad zelf in de hand en toch je handen vrij?Nog wat hulp bieden....
... en hier en daar extra afmeten.Ook met het stempelen kan er wel wat hulp gebruikt worden.
Men lijkt tevreden.Nu moeten er nog stengels en blaadjes worden getekend.De spiegel in de achtergrond laat de rest van de groep mooi zien.Tenslotte kunnen de passepartouts er omheen.
Ook Frank biedt een helpende hand.Iedereen wacht rustig af tot hij aan de beurt is...... en zijn werk achter het passepartout wordt geplakt.De groepsfoto mag uiteraard niet ontbreken.
Het is en blijft een enorme voldoening geven om met deze groep bezig te zijn.3 comments:

  1. Ook nu weer een groot succes, dankzij jou voorbereidend werk. Nog een hele klus!

    ReplyDelete
  2. Super dat er zoveel leuke mensen deelnemen

    ReplyDelete
  3. Mooi om te zien hoe je dit met deze doelgroep vormgeeft Els! Petje af.

    ReplyDelete