My Blog List

Monday, November 5, 2012

INTERNATIONAL QUILTFESTIVAL HOUSTON 1

Ben net terug uit Houston. Het was adembenemend, ongelooflijk en overweldigend.
Drie dagen waren eigenlijk nog te kort om alles in me op te nemen, maar ik heb genoten en heel veel foto's gemaakt.  Zal proberen om een heel klein overzicht te maken dat ik, verspreid over wat dagen, hier op mijn blog zal publiceren.

 Eerst natuurlijk even onze Nederlandse Festival winnaars eren:

Ted Storm met haar quilt ELATED, waar ze 5 jaar aan heeft gewerkt en

Janneke de Vries-Bodzinga met HOT AFRICA.

Hot Africa is waarschijnlijk al bij diverse mensen bekend want daar heeft ze ook prijzen mee gewonnen in Paducah en Engeland.

                            Nu eerst de koffer uitpakken en de nieuwe aankopen opruimen.

7 comments:

 1. ja, fantastisch dat je een verslag verspeidt over een aantal dagen. Zo liggen er dagen genieten in het vooruitzicht.
  Ik las bij Pam Holland dat ze 5 dagen adviseert en dat klopt dus met wat jouw ervaring is.
  ik kijk uit naar de volgende dagen!
  ans binnerts

  ReplyDelete
 2. Dat was kort maar hevig. Wat geweldig dat je de makers bij de quilts op de foto hebt weten vast te leggen. Die van Janneke is echt een plaatje he.

  En wat heb je je heerlijk uitgeleefd met al die aankopen. Moet voor jou geweldig zijn omdat je geen winkel hebt waar je zo maar heen kunt gaan.

  ReplyDelete
 3. Ooh, wat heb je mooie spulletjes gekocht (tikkeltje jaloers!) en geweldig dat je ons de komende dagen laat meegenieten van Houston. Scheelt weer reiskosten!!!

  ReplyDelete
 4. Dankjewel Els, dat je ons laat meegenieten van al dat moois. Prachtige (werk)kunststukken heb je daar gefotografeerd.
  En goed dat je ook voor jezelf heb kunnen zorgen met prachtige, kleurige lappen enz. Je handen zullen inmiddels wel weer jeuken.

  ReplyDelete
 5. Ik kan me voorstellen dat je wel eens de tentoonstellingen wilt zien die wij hier bezoeken maar nu....moeten (mogen) wij toe kijken. Fijn, ik verheug me op het vervolg.
  Mooie dingen heb je gekocht!!

  ReplyDelete
 6. Ik ben in 2010 geweest en vond het ook een geweldige ervaring. Wat een prachtige tentoonstelling he. En dan al die winkeltjes. Mmmmm wat hebben we toen ook genoten en ook leuke dingen mee terug genomen. De quilts van de Neerlandse dames zijn elk op hun eien manier super mooi.

  ReplyDelete
 7. Dank je wel voor de foto's van de mooie werken. Wat zal je vol zitten van al dat moois.

  ReplyDelete