My Blog List

Thursday, March 24, 2022

WORKSHOP TOAST & TEXTILES: TAS MET KOLIBRIE EN HIBISCUS

Afgelopen zondag mocht ik weer 11 deelnemers verwelkomen voor de Toast & Textiles workshop waar ik in een vorig blog al de voorbereidingen voor heb laten zien.


Het leuke was, dat ook Marlies, ons nichtje uit Nederland, die samen met haar man bij ons logeert, van de partij was.Het begin, schilderen van de ondergrond op de tassen, is snel gemaakt.Selma en Shelley hebben er lol in....
... evenals Rissa en Jade.Zij willen liever een eigen ontwerp maken, wat altijd wordt toegejuicht.
Het vordert al lekker.Ook de ondergrond van Marlies is bijna klaar.Rissa poseert er trots mee.
Moeisha legt de laatste hand.Dan kan er aan de kolibrie worden begonnen.Selma schiet al lekker op.Hellen en Winnie.Quirine en haar moeder Marjo.
Iedereen is geconcentreerd bezig.


Charvella.Alles eerst even vaststrijken op doorzichtig papier.Het vordert gestaag.Soms is het even puzzelen.Winnie kiest voor het kleine strijkijzertje.Intussen is Marlies al druk bezig met het, m.b.v. een door mij uitgesneden sjabloon,
de hibiscus erop te printen.Dan kunnen de resultaten worden getoond.
Winnie, Hellen, Marlies.Charvella en MoeishaQuirine en Marjo.Jade( helaas ben ik nog niet helemaal gewend aan mijn nieuwe telefoon en staat Jade haar hoofd er niet op).
Maar zij en Rissa( die oorspronkelijk uit Trinidad komt) wilden hun vriendschap vastleggen door zowel Saba als Trinidad op de tassen te schilderen.
Het zijn mooie resultaten geworden.Tenslotte Shelley en Selma.

3 comments:

  1. Stralende dames met hun prachtig werk. Alleen de trotse juf zie ik hier niet.....

    ReplyDelete
  2. Wat fijn, om weer zon flink groepje te begeleiden, met zulke fraaie resultaten ...De dames hebben duidelijk eer van hun werk, met dank aan juf Els!!!

    ReplyDelete
  3. Such a fun and colourful project! The smiling faces say it all. :-)

    ReplyDelete