My Blog List

Sunday, September 16, 2012

TAFELLOPER

De eerste tafelloper, gemaakt van applicaties van de Guna-indianen is klaar. Ik heb al eerder geschreven dat ik zelf molita's stukken mooier vind, maar tafellopers met applicaties vinden meer aftrek. Dus maar even mijn persoonlijke voorkeur opzij gezet terwille van de commercie.


Intussen ook een nieuwe zending garen van Superior Threads binnengekregen. Ik wil graag de verschillende soorten katoen, polyester, zijde en diverse diktes uitproberen voor quilten en thread-painting. Deze tafelloper gequilt met katoen no 30 en dat beviel uitstekend. De draad komt er mooi bovenop te liggen.


Tenslotte kan ik het niet laten om jullie nog even een foto van een mooie lucht en de zonsondergang van gisteravond te laten zien.Bedankt voor het kijken.4 comments:

 1. Het lijkst op king tut garen. Ik winkel liever in een garen- dan in een klerenwinkel. Je hebt weer mooi garen gekocht. Die loper ben je vast zo kwijt want het is een plaatje.

  ReplyDelete
 2. Als je zoveel moois om je heen hebt ontwikkel je natuurlijk je voorkeuren. Maar ik vind deze tafelloper ook heel mooi.

  ReplyDelete
 3. Prachtig garen en inderdaad: katoen is heel fraai om te machinequilten. Mooie loper, die wordt zeker verkocht!
  Nu geniet ik even van je mooie zonsondergang.Wat een voorrecht om dit te kunnen zien!

  ReplyDelete