My Blog List

Wednesday, January 11, 2012

CURSUS

Aangezien er geen dringende projecten zijn op het moment is het heerlijk om even full speed door te kunnen werken aan mijn City & Guild cursus.

Voor degenen die zijn geïntereseerd in het verloop, hier even wat foto's van enkele opdrachten die ik de afgelopen dagen heb gemaakt.

Bij de eerste opdracht moest er een stukje uit een foto van een eerdere module worden gelicht, waarop ronde of golvende lijnen zichtbaar waren. Dit moest dan verder worden geabstraheerd en uiteraard worden uitgevoerd in textiel. Het ging er voornamelijk om, om te leren hoe ronde vormen aan elkaar te bevestigen.

M'n schetsboek met uitvergrote photocopie


Het uiteindelijke resultaat


Daarna moest er iets gedaan worden met streep-stof. Mocht je die niet hebben, wat inderdaad het geval was, werd gesuggereerd om die dan zelf te maken. Dat was eigenlijk best een leuk klusje. Acrylverf gemengd met textielmedium zodat de stof niet te hard wordt. Afplakband erop en stempelen met een sponsje, zodat er nog wat structuur in de strepen komt

.


En ziehier het resultaat de volgende ochtend

1 comment:

  1. Els,
    wat herkenbaar, dat je iets niet in huis (of op je eiland) hebt en dus moet improviseren. Dit vind ik nou een van de leuke kanten van het wonen hier (was niet altijd zo hoor!) Je bent er heel goed in geslaagd! Succes verder met de cursus

    ReplyDelete